Fotablistul Raul Irimeş, în vârstă de 18 ani, a transmis că renunţă să mai joace în Liga a III-a şi a plecat dornic de distracție la Cluj, unde timp de patru zile are loc festivalul Untold.

„Pe Raul Irimeş l-am dorit la echipă, dar el a ales să plece la festivalul UNTOLD, dar şi alte minuni. Practic, noi nu am renunţat la el, ci jucătorul a renunţat singur la noi. Fotbalul cere sacrificii, dar pentru unii, la vârsta de 18 ani sunt alte lucruri prioritare.  Îmi pare rău pentru el, fiindcă avea potenţial şi dacă era serios şi se pregătea putea juca în Liga a III-a. Noi ne bazam pe el”, a spus antrenorul Alexandru Pop, citat de sportulsălăjean.

Nu este primul fotbalist din Ardeal care fuge să se distreze, chiar dacă au interdicție la acest festival. Anul trecut, mai mulți jucători de la  CFR Cluj, printer care şi Billel Omrani, golgheterul echipei, au fost implicate într-o bătăie. De altfel, Dan Petrescu a anunţat chiar în conferinţa de presă de vineri că orice fotbalist al campioanei care va fi văzut la festivalul clujean va fi automat dat afară de la echipă!

Te-ar putea interesa și: