Evenimentul Zilei > Actualitate > A răbufnit după ce a ratat calificarea în FINALA Campionatului Mondial: „Prefer să pierd jucând frumos cu Belgia, decât să câștig cu Franța”
A răbufnit după ce a ratat calificarea în FINALA Campionatului Mondial: „Prefer să pierd jucând frumos cu Belgia, decât să câștig cu Franța”

A răbufnit după ce a ratat calificarea în FINALA Campionatului Mondial: „Prefer să pierd jucând frumos cu Belgia, decât să câștig cu Franța”

Franța s-a calificat, aseară, în finala Mondialului din Rusia, după ce a învins Belgia, cu 1-0, grație reușitei lui Samuel Umtiti. La finalul meciului de la Sankt Petersburg, jucătorii belgieni au tunat la adresa adversarilor.

Deși a declarat că în copilărie a susținut naționala Franței, starul Belgiei și al lui Chelsea, Eden Hazard, i-a atacat pe „cocoși”. „Meritam mai mult, deși ne așteptam la un meci cu o echipă care se apără bine și joacă pe contraatac. Dar am dovedit că știm fotbal. Singura bilă neagră a fost golul primit din acea fază fixă. Eu prefer să pierd jucând frumos cu Belgia decât să câștig așa cu Franța. N-au jucat bine, dar au fost foarte eficienți”, a declarat Hazard. 

Și Thibaut Courtois, portarul Belgiei, a reacționat nervos după meciul contra francezilor: „Ne-a bătut o formație care a făcut antijoc. Doar s-au apărat în preajma careului. Au fost mai defensivi decât oricare alt adversar pe care l-am întâlnit aici. E păcat pentru fotbal și frustrant să pierzi în fața unei echipe care nu e mai puternică”.

Astăzi, de la ora 21:00 (În direct la TVR 1 și TVR HD) are loc cea de-a doua semifinală a Mondialului, Croația – Anglia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: