Evenimentul Zilei > Actualitate > „A pus mâna pe fată, a pupat-o”. Caracal, zguduit de un nou caz cu minori
„A pus mâna pe fată, a pupat-o”. Caracal, zguduit de un nou caz cu minori

„A pus mâna pe fată, a pupat-o”. Caracal, zguduit de un nou caz cu minori

Scene de groază în autobuzul școlar care ducea copiii din comunele învecinate la Caracal. Povești terifiante ies la iveală. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Când a pășit în autobuzul școlar dintr-o comună din apropierea Caracalului, șoferul a pus mâna pe Alexandra, a tras-o spre el și a început să o pipăie și să o sărute. Povestea a ieșit abia acum la iveală. „Nenea Mihai”, o cunoștea pe adolescenta de 13 ani de pe vremea când mergea la grădiniță.

Laura Barbu, din Dobrun, judeţul Olt, povestește că fiica ei a fost hărţuită de şoferul de pe microbuzul şcolar la sfârșitul lunii martie.

Fetiţa îl cunoaşte pe acest nene, zis nea Mihai, de la grădiniţă, de când se ducea ea la grădiniţă. Nu ne-am fi gândit vredată ca el să-i facă la fata mea în halul ăsta. Când fetiţa s-a dus la cursurile de dans (n.r. – fata este membră a ansamblului folclorinc Dobruneanca din comună), acest monstru a pus mâna pe fată, a pupat-o, a luat-o de fund, a întrebat-o dacă are iubit şi i-a spus că o învaţă el să iubească cu adevărat. Şi a zis – să nu spui la nimeni, că ne-am dat dracului dacă spui la cineva!“, a declarat mama copilei la antena3.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: