Cea mai afectată regiune este Europa. Platforma Down Detector, care colectează plângeri ale clienților când nu mai funcționează câte un serviciu online, arată că Marea Britanie, Germania, România, Spania și Grecia sunt cele mai afectate țări deocamdată.

Aici se poate viziona harta cu întreruperea Yahoo

Utilizatori din Australia, India, dar și de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii sunt, de asemenea, afectați de indisponibilitatea Yahoo Mail.

Cei mai mulți utilizatori raportează că au probleme cu autentificarea, cu accesarea site-ului, dar și cu faptul că nu pot citi niciun mail (tot pentru că nu se încarcă mesajul).

Marea Britanie fie are foarte mulți utilizatori ai serviciului de mail al Yahoo, fie serverele alocate acelei regiuni sunt total ineficiente. Acolo sunt cele mai multe plângeri.

Printre țările în care Yahoo Mail are probleme, dar cât de cât poate fi folosit, se numără Polonia, Belarus, Franța și Bulgaria. Nici în Ungaria nu sunt plângeri numeroase, în timp ce în Germania sunt mai multe orașe afectate.

Din 2017, Yahoo e la Verizon. Din 2018, Yahoo a închis și Messenger, cel mai popular serviciu de chat online înainte de WhatsApp, Facebook Messenger sau alte platforme mai moderne, notează playtech.

Te-ar putea interesa și: