Evenimentul Zilei > Monden > A murit Olivia Newton-John! „Un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani.” De ce boală suferea
A murit Olivia Newton-John! „Un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani.” De ce boală suferea

A murit Olivia Newton-John! „Un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani.” De ce boală suferea

Olivia Newton-John, starul din Grease, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Tragica veste a fost anunțată chiar de familia sa. Faimoasa cântăreață suferea de cancer, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Olivia Newton-John, starul din Grease și una dintre cele mai îndrăgite cântărețe, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, a anunțat familia. Soțul ei, John Easterling, a precizat că vedeta a murit la ferma sa din California, luni dimineață.

„Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul la sân. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă ”, se arată în declarația soțului.

Ea s-a făcut remarcată ca și cântăreață country și a vândut milioane de discuri. Rolul ei în filmul Grease i-a adus un succes incredibil în toată lumea.

Olivia Newton-Jon a murit

Olivia a fost diagnosticată cu cancer de sân la începutul anilor 1990 și s-a implicat în cercetările din domeniul cancerului. Vedeta a fost apreciată chiar de Regina Elisabeta, care a onorat-o cu titlul de „Dame” în lista de onoruri de Anul Nou 2020.

John Travolta, care a jucat alături de Newton-John în Grease, a scris pe Instagram că ea „ne-a făcut viețile tuturor mult mai bune”. „Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou cu toții împreună. A ta din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna!”, a continuat starul, potrivit BBC.

Sursă Youtube

Iubirea dintre Olivia și John Travolta

Chimia dintre Olivia Newton-John și John Travolta în filmul de succes „Grease” le-a făcut pe femei să viseze la marea iubire, iar fanele s-au întrebat dacă cei doi formau un cuplu în viața reală. Povestea de dragoste dintre ei a ținut publicul captivat timp de peste 40 de ani. Coloana sonoră fusese compusă din hituri originale ale trupei Bee Gees.

Vedeta declarase că nu formează un cuplu cu John Travolta în viața reală și că acest lucru ar fi afectat atmosfera de la filmări. „Amândoi eram cu alte persoane când filmam și cred, cu tot respectul, că nu s-a întâmplat. Cred că a fost bine, pentru că eu cred că a menținut tensiunea și chimia acolo.

Ar fi putut fi un adevărat dezastru dacă am fi decis să ne întâlnim sau dacă ne-am fi certat sau ceva de genul acesta. Așa că eu cred că a fost la fel de bine că nu s-a întâmplat. Dar suntem în continuare prieteni grozavi.”, declara anul trecut Olivia Newton-John.