Olivia Newton-John: mărire, dar niciodată decădere

Olivia Newton-John: mărire, dar niciodată decădere

O voce de excepţie şi un talent actoricesc de excepţie: Olivia Newton-John, născută pe 26 septembrie 1948 (în oraşul Cambridge din Anglia; este însă de origine australiană).

Cântecele ei au devenit hituri, ascultate şi astăzi cu plăcere. Iar duetele John Travolta-Olivia Newton John sunt deja memorabile.

La un moment dat însă, viaţa ei personală a început să pună într-un con de umbră cariera muzicală. Mai ales presa de scandal şi-a focalizat atenţia nu pe inflexiunile vocii artistei, ci ori pe faptul că iubitul ei şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de datorii, ori pe momentul când a fost diagnosticată cu o boală necruţătoare, şi anume cancer.

Olivia a trecut prin momente teribile, cu toate acestea nu s-a dat bătută şi a recurs la tot felul de metode pentru a scăpa cu viaţă. Prin urmare, pe când mass-media titra, în ceea ce o priveşte, "Mărire şi decădere", solista se retrăsese undeva pe o insulă, pentru a încerca să se vindece, prin metode mai mult sau mai puţin "recunoscute". Efortul nu i-a fost zadarnic: a reuşit să supravieţuiască, a trecut peste probleme, şi chiar a scos pe piaţă o colecţie de reţete sănătoase-"Livwise". După vindecare, Olivia nu a uitat să taxeze presa: "Mărire, dar niciodată decădere! Nu ştii niciodată în viaţă. Trebuie să fii deschis la anumite lucruri. Înveţi din lucrurile care nu au funcţionat, dar vreau să merg mai departe, nu înapoi. Să îmi iau mai mult timp liber, asta este ambiţia mea acum. Bucăţi mari de timp!".

Ne puteți urmări și pe Google News

Aseară, în ajunul zilei sale de naştere, Olivia Newton-John a cântat pe scenă alături de Mădălina Lefter, o româncă de 13 ani, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul italian Rai Uno.