Evenimentul ZileiSocialA murit o artistă, fata unui mare om de televiziune

A murit o artistă, fata unui mare om de televiziune

A murit o artistă, fata unui mare om de televiziune
În lumea mass-media și în showbiz era cunoscută și apreciată. O artistă, o boemă. A lucrat cu oameni importanți, pentru trusturi importante. Media Pro a fost unul dintre el. Acum a murit. Avea doar 49 de ani. Îi împlinise pe 8 martie.

I se spunea „Iso”, deși avea un prenume frumos: Cătălina. Dar o chema și Isopescu, și de aici prescurtarea. Nume greu, venit de la tată, un mare om de televiziune. Emanuel Isopescu, omul cu anchete de la TVR.

Eu pe „Iso” nu am cunoscut-o, doar tatăl ei mi-a vorbit de ea. De Cătălina și de Ioana, cele două fete de care era tare mândru. În urmă cu mulți ani, „Iso” era manechin. Nu eram cu domnul Isopescu într-o relație de prieteni, dar ca jurnaliștii de investigații ne-am intersectat de-a lungul meseriei. Faptul că mereu vorbea despre fetele lui mi-a plăcut și l-am perceput ca pe un tată foarte preocupat de copiii lui, chiar dacă erau mari. În rest, era unul dintre jurnaliștii care împărtășea altor jurnaliști din experiența sa, ajuta orice tânăr în care descoperea dorința de a face presă la modul serios.

De Cătălina vorbea parcă mai mult, fiindcă reușise să câștige marele public din jurul scenelor din Milano și Munchen, pe care defilau cele mai frumoase modele. Mereu spunea: „Cătălina nu a reușit fiindcă e fiica lui Emanuel Isopescu, ci pentru că a vrut ea”.

Emanuel Isopescu a murit anul trecut, într-un loc în care se retrăsese, la Tulcea. Avea 75 de ani și grele suferințe. Acum s-a stins fiica sa cea mare, Cătălina – „Iso”. O boală ce face încă ravagii. Puțini dintre cei care scriu azi pe site-uri știu că era fiica lui Emanuel Isopescu. Știu, însă, că a fost iubita și partenera unui bărbat care a concurat la ”Exlaton”, Oltin Hurezeanu.

Cătălina Isopescu era divorțată și avea un băiat din prima căsătorie. De mai mulți ani era iubita și partenera actorului Oltin Hurezeanu.

Acesta a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, alături de o fotografie cu Cătălina.

Nu e soare de când ai plecat”, a fost prima reacție a lui Oltin Hurezeanu.

Și sora sa, Ioana Isopescu o plânge. Pe pagina ei de Facebook s-au adunat mai multe mesaje de la personalități care au cunoscut-o pe „Iso”. Dan Chișu chiar își amintește de un videoclip lucrat împreună.

Prietena ei, Irina Ionescu Homorniceanu, parcă spune totul în câteva fraze: „Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă.

M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri.

Ioana Isopescu, condoleanțe! Drum în lumină, Cătălina, am să te port cu eleganță în amintirile mele!”.

Dumnezeu să vă odihnească, Emanuel și Cătălina Isopescu!

 

 


Accesează: