A MURIT la o partidă de vânătoare. Soarta TRAGICĂ a unui străin venit în România

A MURIT la o partidă de vânătoare. Soarta TRAGICĂ a unui străin venit în România

Un cetățean străin a murit în timpul unei partide de vânătoare care a avut loc în județul Argeș. Este vorba despre un australian, în vârstă de 65 de ani, potent financiar, care era invitat la eveniment, alături de bogătași din mai multe țări.

Australianul de 65 de ani a murit în timp ce se afla la masă, la partida de vânătoare la care participau 25 cetăţeni străini din Germania, Austria şi Danemarca. Oficiali din Poliția Română au transmis că omul avea calitatea de invitat și i s-a făcut  rău. Deși i s-a acordat primul ajutor, străinul a decedat. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului, au mai transmis oamenii legii. „Partida de vânătoare că fost organizată în complexul de vânătoare Ludești, la care participau un număr de 25 cetăţeni străini din Germania, Austria şi Danemarca. Cetăţeanul australian nu deţinea armă şi participa la vânătoare că invitat. După servirea mesei a decedat în urma unui infract”, au precizat oficiali ai IPJ Dâmboviţa.

În zonă se află un fond de vânătoare cu circuit închis, fiind unul dintre cele mai mari din România. Cele 2.500 de hectare de pădure au fost cumpărate de către o societate deţinută de un austriac extrem de potent financiar şi administrat de o societate cu capital maghiar, transmite adevarul.ro. Întreaga suprafaţă de fond forestier ar fi fost cumpărată de investitori contra sumei de 7 milioane de euro. Ca măsură de protecţie, întregul teren a fost împrejmuit cu un gard electric.

 

Ne puteți urmări și pe Google News