Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit fiul lui Nelu Ploieșteanu. Acesta avea doar 32 de ani
A murit fiul lui Nelu Ploieșteanu. Acesta avea doar 32 de ani

A murit fiul lui Nelu Ploieșteanu. Acesta avea doar 32 de ani

Băiatul cântărețului Nelu Ploieșteanu, Mihăiță, a murit. Familia artistului este îngenuncheată de durere, mai ales că băiatul era singurul fiu, pe lângă alte patru fete. Mihăiță era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică.

Fiul de 32 de ani al lui Nelu Ploieşteanu era dependent de părinții săi. Mihăiţă a rămas imobilizat la pat în urma unui vaccin făcut în copilărie. În fiecare zi, tânărul lua un pumn de medicamente. După vaccin, medicii le-au dat părinților vestea cumplită: că băiatul lor nu se va mai face bine vreodată și că va trebui îngrijit ca un bebeluș. Suferea de tetrapareză spastică.

Mihăiță era crescut de fosta soție a lui Nelu Ploieșteanu, Elena. "Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un banal vaccin i-a cauzat suferința. De la vârstă de două luni are tetrapareză spastică și encefalopatie. N-am vrut să-l operăm, pentru că puteam să-l pierdem. La noi în casă nu se folosește cuvântul handicap. Când eu nu sunt acasă, băiatul nu mai vrea să mănânce, nu mai vrea să bea ceai. Dar eu nu prea plec de acasă. Vara plecăm la munte, din aprilie și până în octombrie. De 26 de ani dorm cu el. Îl iau în brațe, iar el se simte în siguranță. Dacă Dumnezeu mi-a dat crucea asta, o duc, ce pot să fac?! Îi ascultă pe Guță, pe Salam, e manelist convins", a mărturisit în 2013 soţia lui Nelu Ploieșteanu