A murit Dragoş Drăghici, directorul CFR Marfă

A murit Dragoş Drăghici, directorul CFR Marfă

Directorul CFR Marfă, Dragoş Drăghici, a murit. El se afla internat la Spitalul Elias din Capitală, în secţia de terapie intensivă, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Numele lui Dragoș Drăghici, directorul CFR Marfă, apare în dosarul în care Gruia Stoica este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă. Dragoş Drăghici se afla în comă la Spitalul Elias din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular cerebral, iar miercuri a fost operat pentru a i se îndepărta un hematom cerebral.

Managerul Spitalului Elias, profesor dr. Doina Dimulescu, a declarat joi, pentru Mediafax, că directorul CFR Marfă, Dragoş Drăghici se flă în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă fiind conectat la un ventilator.

“Dragoş Drăghici se află internat din seara de 28 ianuarie, cu hematom intraparenchimatos cerebral prin ruptura unei malformaţii arteriovenoase complexe, cunoscută de mai mulţi ani. A fost operat de urgenţă pe 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral şi oprirea sângerării”, a precizat managerul spitalului Elias.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gruia Stoica i-ar fi oferit avocatului Doru Boştină 3.000.000 de euro în schimbul influenţei pe care avocatul a lăsat să se creadă că o are asupra directorului general al CFR Marfă SA, în scopul divulgării, de către acesta din urmă, a preţului pe care societatea pe care o conduce urma să îl ofere în cadrul licitaţiei.