Bobby Farrell de la Boney M a murit

Bobby Farrell de la Boney M a murit

Cântăreţul Bobby Farrell, solist al legendarei trupe Boney M, a încetat din viaţă astăzi, la vârsta de 61 de ani, anunţă AFP.

Cântăreţul a fost găsit fără suflare în camera unui hotel din Sankt-Petersburg, Rusia. În seara precedentă, Farrell susţinuse un concert în oraşul rusesc.

Decesul a fost anunţat de către agentul artistului, John Seine. Până acum nu sunt cunoscute cauzele exacte ale morţii lui Bobby Farrell.

Se pare că artistului i s-a făcut rău chiar în timpul concertului, iar trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit în jurul orei nouă dimineaţa, fără semne exterioare de moarte violentă, în una din camerele hotelului "Ambassador", din Sankt Petersburg.

Ne puteți urmări și pe Google News

Născut pe 6 octombrie 1949, Bobby Farrell este cunoscut ca dansator şi cântăreţ, fondator al trupei disco Boney M. Farell a fost singura voce masculină din trupă care a dominat scena disco în anii '70. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4avn34o2Ksw?fs=1&hl=en_US" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/4avn34o2Ksw?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>