Taximetriștii susțin că această firmă lucrează ilegal.

Mai mulţi şoferi ai companiei Uber au fost atacaţi de taximetrişti în parcarea unui complex din Bucureşti cu ouă şi făină.

Incidentul a fost anunţat pe o pagină de Facebook a taximetriştilor.

Din postări reiese că la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia poliţiei.

„Cine e în zona Therme să meargă acolo. E scandal cu uberiştii, au venit ăia vreo 100 de maşini și se iau cu colegii de la taxi….. Atenție, poliţia e pe drum și vin televiziunile. Gestionați situația cu calm și încercați să calmați spiritele.”

După această postare, a urmat la puțin timp o alta în care se arată că au sosit la fața locului polițiștii și jandarmii.

„4 mașini de poliţie şi 2 dube cu jandarmi sunt la faţa locului.. Încă mai vin și de la ridesharing şi taximetriști….”, se arată în postarea de pe pagina Clubul Taximetriştilor.

Taximetriștii sunt nemulțumiți că termenul-limită inițial pentru autorizare a fost amânat de la 1 noiembrie 2019 la 1 februarie 2020.

Ridesharing-ul a fost reglementat în vara anului trecut în urma unei îndelungate discuții atât cu firmele care au aplicații de transport alternativ, cât și cu reprezentanții taximetriștilor, potrivit dcnews.ro