Este vorba despre actriţa Jessica Alba, al cărui trecut „ascunde” câteva lucruri inedite.  

Şi-a început cariera la vârsta de 13 ani în “Camp Nowhere” şi în seria Nickelodeon “The Secret World al Alex Mack”. A absolvit liceul la vârsta de 16 ani şi a început să frecventeze Compania de Teatru Atlantic.

Scafandru cu certificat

În copilărie, Alba a avut multe probleme de sănătate: crize frecvente de pneumonie, un apendice rupt, un chist în zona amigdalitelor şi probleme grave la plămâni. A învăţat să înoate de la mama ei care era salvamar, a fost un scafandru cu certificat PADI şi şi-a folosit aptitudinile în acest sens pe platourile australiene la serialul de televiziune “Flipper”.

Alba a sprijinit în mod activ mai multe organizaţii caritabile, inclusiv Habitat for Humanity, SOS Satele Copiilor şi Clothes Off Our Back. În special, ea s-a oferit să lucreze gratis la filmul lui Bob Weinstein, în schimbul promisiunii că producătorul urma să doneze suma de 100.000 de dolari în sprijinul organizaţiei de luptă împotriva SIDA Amfar. Alba a lucrat de asemenea cu Declare Yourself şi a fost un suporter important al Preşedintelui Barack Obama în timpul campaniei electorale din 2008.

Considerată sex-simbol internaţional, actriţa este de origine mexicană, franceză şi daneză. Despre ea se mai spune, printre altele, că „este strictă în ceea ce priveşte nuditatea, refuzând să se dezbrace”.