Evenimentul Zilei > Politica > A început campania electorală. PSD amenință cu plângeri la DNA!
A început campania electorală. PSD amenință cu plângeri la DNA!

A început campania electorală. PSD amenință cu plângeri la DNA!

Liderii PSD au ajuns să caute dreptatea în ...ograda DNA! Pare de necrezut, dar e realitatea din Giurgiu.

Concret, preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PSD Giurgiu, Crina Stoianovici, anunță că va formula plângeri la DNA cu privire la fapte de corupţie şi abuz în serviciu comise de unii parlamentari giurgiuveni!

Din cele relatate de social-democrata Stoianovici, respectivii politicieni ar fi exercitate presiuni pe lângă anumiți directori din județ, „de la deconcentrate”.

„Avem informaţii cu privire la presiunile exercitate de anumiţi parlamentari în judeţul Giurgiu asupra directorilor de deconcentrate, încercând să-i forţeze pe aceştia ori să-şi dea demisia ori să exercite defectuos sau să nu-şi exercite deloc atribuţiile de serviciu”, a aruncat bomba cu efect electoral Crina Stoianovici.

Într-o conferință de presă, șefa organizației de femei a PSD Giurgiu a oferit și un exemplu de presiune întreprinsă asupra unui director: „Deşi noi avem date despre mai multe asemenea fapte, vă dau doar un exemplu de presiune exercitată asupra şefului Gărzii de Mediu pentru a nu efectua un control corespunzător în ceea ce priveşte groapa de gunoi de lângă localitatea Mihăileşti. Suntem în posesia unor declaraţii date de câteva din aceste persoane asupra cărora s-au exercitat presiuni şi vom formula plângere la DNA cu privire la fapte de corupţie şi la abuz în serviciu considerând că sunt întrunite elementele constitutive ale acestor infracţiuni”.

Din cele relatate de cetățenii din Mihăileşti, gropile formate în urma excavării balastierelor în lunca râului Argeş au fost transformate în gropi ilegale de gunoi. Noapte, gropile sunt umplute cu moloz şi gunoaie aduse de maşini de tonaj greu, iar în zonă ar fi un adevărat dezastru ecologic. La Garda de Mediu au fost depuse deja o serie de sesizări, însă deocamdată fără rezultat.