Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost prins criminalul din Buftea. A folosit metodele mafiei siciliene. Detaliul care i-a îngrozit pe polițiști
A fost prins criminalul din Buftea. A folosit metodele mafiei siciliene. Detaliul care i-a îngrozit pe polițiști

A fost prins criminalul din Buftea. A folosit metodele mafiei siciliene. Detaliul care i-a îngrozit pe polițiști

Un bărbat care a este presupusul autor al crimei din Buftea, care a avut loc acum câteva zile, a fost prins de polițiști.

Anchetatorii susțin că bărbatul a recunoscut comiterea crimei și au luat decizia de a-l duce în fața unui judecător de drepturi și libertăți, pentru a se emite un mandat de arestare preventivă.

„La data de 29 noiembrie, în jurul orelor 19:16, polițiștii orașului Buftea au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil din orașul Buftea se află căzută, o persoană de gen feminin. Imediat s-au deplasat la fața locului politistii din Buftea, criminaliști și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov precum si procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea activităților specifice din competență. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a declarat decesul victimei. Totodată, la fața locului s-a deplasat și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru activități din competență”, au transmis cei de la Poliția Capitalei.

Potrivit surselor judiciare este vorba despre un bărbat de 39 de ani. În prezent, polițiștii fac cercetări pentru a vedea care a fost mobilul crimei, care a rămas necunoscut din moment ce din casa victimei nu au dispărut lucruri de valoare.

A fost găsită cu limba tăiată

Crima ar fi avut loc duminică seara, cadavrul femeii fiind descoperit de către un vecin. Medicul legist care s-a deplasat la fața locului a descoperit că autorul crimei i-a tăiat femeii limba.

Cel care a sunat la 112, este un vecin al femeii, care le-a spus polițiștilor că ar fi auzit victima în timp ce striga ”hoții”. Polițiștii susțin că este puțin probabil ca femeia să mai fi putut să strige din moment ce avea limba tăiată.

În această speță sunt mai multe semne de întrebare, care trebuie elucidate de polițiști. Un anchetator susține că pe corpul femeii nu existau urme de violență, de la lovituri. ”Doar în zona gurii femeia avea sânge, iar mai apoi medicul legist a spus că i-a fost secționată limba. Sunt multe lucruri care nu se leagă. Unul dintre martori a declarat că femeia a strigat hoții și el a ieșit din casă și a văzut-o căzută la pâmânt. Martorul ne-a declarat că femeia de 83 de ani mai trăia când a ajuns la ea. Dar dacă nu avea limbă cum putea femeia să strige? Apoi, din casa victimei nu a dispărut nimic și atunci femeia ce motive ar fi avut să strige hoții. Sunt multe aspecte care trebuie lămurite, inclusiv modul ân care a murit victima”, a declarat un polițist.