Co-prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleși a apărut, joi seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea și s-a arătat foarte supărat pe presa care a scris că și el ar fi infectat cu Covid, aidoma altor colegi din echipă. Testul lui a ieșit negativ și se arăta mirat că jurnaliștii au dat un ”fake news” fără să verifice.

Cosmin Seleși nu spune, însă, că nu a fost de găsit de jurnaliștii interesați de starea lui de sănătate. Și nici că el a postat pe pagina lui de Facebook (la care tot făcea referire în emisiunea lui Gâdea) mesajul că este ok abia la ora 19.00, la multe  ore după ce știrea despre infectarea lui era demult publicată pe site-uri și circula pe rețeaua de socializare.

„Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!”, a scris Cosmin Seleși pe Facebook.


Ion Iliescu îşi simte sfârşitul? Gestul care ridică multe semne de întrebare

Răsturnare de situație în scandalul de la Acces Direct. Abia acum s-a decis să vorbească!


Ne bucurăm că actorul este bine, că nu l-a atins coronavirusul și avem toată compasiunea pentru vedetele și oamenii din structura emisiunii care sunt infectați cu Covid. Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu sunt vedetele internate la spitalul Matei Balș.

Am contactat sursa noastră credibilă, care ne-a dat informația că și Cosmin Sereși este infectat cu Covid, ca să aflăm cum s-a produs dezinformarea. Ne-a spus că joi dimineața toată lumea din Antene știa că ”și Cosmin Seleși a luat Covid de la Marcel Pavel”. Iar sursa a continuat.

”Se știa cine dintre ei, cei de la ”Te cunosc de undeva”, au ajuns miercuri seară la spital ca să se testeze, după ce s-a aflat de internarea lui Marcel Pavel. De Bălanca, de Monica Anghel s-a aflat că au ieșit cu teste negative, iar de Andrei Ștefănescu și Cosmin Seleși se știa că sunt pozitivi și rămân internați. Acum cred altceva. Probabil că cineva a vrut să-i facă un bine lui Seleși, să apară și el prin presă. Mi-e greu să cred că a fost vorba de o glumă, că prea vorbea toată lumea în Antenă de el”, ne-a spus sursa.

Citește articolul complet pe Rețete și vedete.

Sursa foto: Instagram / Comsin Seleși