Evenimentul Zilei > Justitie > A ajuns la ZDUP după ce a LOVIT MAȘINA POLIȚIEI
A ajuns la ZDUP după ce a LOVIT MAȘINA POLIȚIEI

A ajuns la ZDUP după ce a LOVIT MAȘINA POLIȚIEI

Un tânăr de 29 de ani din Constanța, fără permis de conducere, a ajuns în arest, în urmă cu o oră, după ce, neavând permis ce conducere a fost surprins la volanul unei mașini și, fugind oamenii legii, a lovit o mașină a poliției.

Incidentul a avut loc, în această după amiază, în zona pieței agroalimentare din cartierul Tomis III Constanța, când un tânăr, aflat la volanul unui autoturism cu număr de Franța, nu a oprit la semnalul regulamentar al unui echipaj de poliție. A fugit, virând brusc la dreapta, după care a intrat în coliziune cu o autospecială a poliției. Imediat, a fost imobilizat de polițiști. 

Din cercetări, a rezultat că Ilie Cristian B. nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Autospeciala poliției are avarii minore. Tânărul a fost audiat la sediul Secției 2 și, în această seară, a fost reținut și introdus în Arestul IPJ Constanța. S-a constatat că în trecut a mai fost condamnat la 2 ani și 6 luni inchisoare cu suspendare pentru furt. El va fi prezentat, mâine, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: