3 telefoane mobile pe care sa le incerci in 2020

3 telefoane mobile pe care sa le incerci in 2020

Toți cei care iși doresc un smarphone la început de 2020 sau un simplu telefon mobil au și mai multe motive să facă o astfel de achiziție.

Marile companii de vânzări de telefoane mobile și accesorii păstrează și în această perioadă tendința ofertelor de sezon. Astfel, luna ianuarie vine cu super promoții la mărcile favorite, cât și la cele mai renumite mărci lansate pe parcursul și la finalul lui 2019.

Promoțiile sunt diverse, atât pentru clasa slabă și cea middle range, cât și pentru telefoanele din categoria business. Astfel, utilizatorii își pot achiziționa în prezent telefoanele mult dorite la reduceri de peste 50%. Veți găsi atât telefoane mobile noi nouțe pe care aveți posibilitatea de a le achita cash, cât și telefoane refurbished sau resigilate la un preț extrem de bun. În același timp aveți și posibilitatea de a cumpăra în siguranță în rate.

Iată așadar care sunt cele mai populare și cele mai răvnite telefoane mobile la început de 2020.

Ne puteți urmări și pe Google News

3 telefoane mobile pe care să le încerci în 2020

  1. Apple iPhone 11 Pro. Telefon Mobil Apple iPhone 11 Pro, OLED Multi‑Touch 5.8", 64GB Flash, Camera Tripla 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS (Auriu)

 

Smartphone-urile celor de la Apple rămân o serie dintre cele mai dorite și solicitate telefoane și în acest an. Producătorul Apple se întrece pe sine prin modelul de ultimă generație iPhone 11 Pro care vine la pachet cu un ecran de 5.8”, 64 GB memorie Flash, 4 GB memorie RAM, cât și o cameră principală triplă de 12 MP fiecare.

Smartphone-ul are o greutate aproximativa de 200 grame și un raport calitate-performanțe preț extrem de bun. Prin intermediul său îți vei asigura o experiență ultra rapidă de operare și performanțe tehnice imbatabile. Smartphone-ul creează fotografii extrem de clare și cât mai realistice, iar pe partea audio-video oferă de asemenea o experiență incomfundabilă.

 

  1. Huawei P30 Pro. Telefon Mobil Huawei P30 PRO, Procesor Octa-Core Kirin 980, Capacitive touchscreen 6.47", 8GB RAM, 256GB Flash, Camera Tripla 40+20+8MP, Wi-Fi, 4G, Dual SIM, Android (Aurora)

 

Alături de iPhone se află și compania producătoare chineză care a revoluționat piața prrin intermediul ultimelor modele lansate din clasa P și Honor.

Huawei P30 Pro rămâne un smarphone care a depășit orice imaginație, având o dimensiune a ecranului de 6.47 inch, 3 camere principale de 40, 20 și respectiv 8 MP, 8 GB RAM și 128 GB memorie internă. În plus, acesta vine la pachet și cu un cadou pe măsură, respectiv accesorii sau cartelă reîncărcabilă cadou, cât și cu asistență tehnică gratuită în perioada de garanție.

Smarphone-ul vă oferă un unghi de vizualizare desprin din altă lume prin milioanele de culori integrate, cât și performanțe la relativ prin sistemul integrat cu 8 nuclee.

 

  1. Telefon Mobil Xiaomi Mi Note 10, Procesor Snapdragon 730G Octa-Core 2.2/1.8GHz, AMOLED Capacitive touchscreen 6.47", 6GB RAM, 128GB Flash, dual sim 4g, 108 + 12 + 5 + 20 + 2 MP, 4G, Wi-Fi, DUAL SIM, Android (Negru)

 

Nici companiile rivale ale producătorilor de top nu se lasă mai prejos, astfel că telefoanele Xiaomi au fost recunoscute drept uneele dintre cele mai avantajoase și performate smarphone-uri chinezești.

Mi note 10 este cu siguranță cel mai avantajos model de până acum și are o greutate puțin peste 200 grame, cu ecran de sticlă și corp din metal.

De data aceasta vorbim de un smartphone nu cu o cameră triplă, ci cu patru camere principale de 108 MP, respectiv 12, 5, 20 și 2 MP. Camera frontală are o rezoluție de 32 MP și ambele par a se descurca excelent atât în pictorial de zi, cât și de noapte.

În concluzie, prima decadă a anului 2020 se pare a fi una foarte avantajoasă pentru toți cei care iși propun achiziția unui nou telefon mobil. Vă așteaptă performanțe foarte bune și reduceri de proporții.

 

Pentru mai multe oferte telefon mobil samsung, samsung galaxy a30s, samsung galaxy a50 128gb 4gb, huawei nova 5t, xiaomi redmi, urmareste site-ul evoMAG.