Evenimentul Zilei > International > 16 morți după ce un microbuz a lovit o conductă de gaz în Pakistan
16 morți după ce un microbuz  a lovit o conductă de gaz în Pakistan

16 morți după ce un microbuz a lovit o conductă de gaz în Pakistan

Șaisprezece persoane, inclusiv femei și copii, au murit duminică, după ce duba în care se aflau a lovit o conductă de gaz și a luat foc. Accidentul a avut loc în provincia Khyber-Pakhtunkhwa, Pakistan, conform autorităților locale.

 

Duba de pasageri se deplasa către orașul Peshawar când s-a lovit de un camion care venea din direcția opusă, la Abbottabad Chowk. În urma coliziunii, vehiculul a ricoșat într-o conductă de gaz, conform publicației Express Tribune, care citează oficialitățile locale.

Toți cei 16 pasageri au fost cuprinși de flăcări, conform ziaristilor de la ”The Express Tribune”.  Victimele sunt atât de arse încât este puțin probabil să poată fi identificate prin testarea ADN-ului, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului local de pompieri.

Reprezentanții forțelor de poliție și pompierii au sosit imediat la locul incidentului, reușind să oprească incendiul la scurt timp.

Corpurile victimelor au fost apoi scoase din dubă și transportate la Spitalul Districtual Hassan Abdaal. Prefectul regiunii  Punjab, Shehbaz Sharif, le-a cerut autorităților competente să prezinte un raport detaliat privind incidentul.

Pakistanul are un istoric dezastrous cu privire la numărului de decese în trafic. Principalele cauze sunt reprezentate de drumurile proaste, vehiculele neîntreținute și de nerespectarea regulilor de circulație.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: