Cu acest prilej, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), alături de alte instituţii de profil din reţeaua OPSNAJ, îşi va omagia înaintaşii printr-o serie de activităţi la care au fost invitaţi să participe reprezentanţi din conducerea Ministerului Apărării Naţionale, din instituţiile şi autorităţile publice centrale, din mediul academic, dar şi cadre militare în activitate, în rezervă şi în retragere.

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” va fi reprezentat de conducerea unităţii, prin generalul de brigadă medic conferenţiar universitar dr. Florentina Ioniţă-Radu, şi de şefii clinicilor şi secţiilor din spital.

Seria de manifestări omagiale va începe de la ora 10.00, la momântul generalului de divizie medic dr. Carol Davila, unde va fi adus un pios omagiu celui care este părintele medicinei româneşti, moment urmat de un ceremonial religios şi depunere de coroane de flori, după care, vor urma festivitățile de acordare a gradului următor şi de conferire a Emblemei de Onoare a Medicinei Militare unor militar.