1.Beyonce – Rolls-Royce Silver Cloud II Convertible, estimat la 1 milion de dolari. I-a fost oferit cadou de soțul ei, Jay Z, când a împlinit 25 de ani. Este o mașină elegantă pentru o femeie frumoasă, adeptă a stilului clasic.

2.Rihanna – Lamborghini Aventador, estimat la 750 de dolari. Cântăreața l-a primit de la fostul iubit, Chris Brown. Mașina are 700 de cai putere, un motor V12 și prinde o viteză maximă de 217 km/h.

3.Drake – Bugatti Veyron, estimat la 2,5 milioane de dolari. Drake este mândru de ceea ce a realizat în carieră. Mașina sport italiană, neagră, este un mărturie pentru cât de departe a ajuns acest tânăr artist.

4.Dr. Dre – Cadillac Escalade, estimat la 400 de dolari Dr. Dre este rapper, compozitor, inginer audio, producător de înregistrare, antreprenor și actor american. El a primit un Cadillac Escalade, o limuzină personalizată cu care a făcut furori. Exteriorul său pare a fi direct dintr-un film cu James Bond, iar interiorul arată ca un automobil regal.În acest moment, Dr. Drese află într-un procesde divorț care a șocat showbizul.


Abonații Netflix au primit vestea prin e-mail. Ce se întâmplă cu tarifele companiei

Ce nu vor mai putea să facă ungurii în România? Anunţul MAE este foarte clar!


5.Kim Kardashian – Ferrari 458 Italia, estimat la 325 de dolari. De la asistenta lui Hilton la fotomodel și actriță, la 39 ani și cu 4 copii, Kim are nevoie de o plimbare cu o mașină care se pretează cu statutul ei de superstar. Are opt mașini Ferrari 458, dar cea albă este preferata ei.

6.Ralph Lauren – Ventilator vintage Bentley, estimat la 5 milioane de dolari. Ralph Lauren, designer de modă, este mândrul proprietar al unui Bentley din anul 1929. Valoarea sa netă, de 5,5 miliarde de dolari, arată că averea creatorului de modă îi oferă privilegiul de a obține orice mașină pe care și-o dorește.

7.Nicki Minaj –Lamborghini Aventador, estimat la 400 de dolari. Prințesa hip-hop-ului conduce o mașină demnă de un membru al unei case regale. În afară de urletul caracteristic produs de Lamborghini, iese în evidență fermecătoarea culoare roz bubblegum.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.