"Este vorba de un e-mail privat vechi al domnului Maior, folosit înainte de a deveni director al Serviciului şi nu îl folosea decât pentru zona academică. Se vor lua toate măsurile legale pentru asemenea situaţii, iar «Micul Guccifer» va fi o dată prins şi judecat conform legii", a declarat purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava. Conform site-ului Thesmokinggun. com, citat de mediafax.ro, lista victimelor lui "Guccifer", care a spart conturile lui Colin Powell, ale unor membri ai familiilor Bush şi Rockefeller şi ale unor oficiali ai Administraţiei Obama, este mult mai lungă decât se ştia.
Printre cei atacaţi de "Guccifer" se află actorul american Steve Martin, John Dean, fost consilier al preşedintelui Richard Nixon, actriţa Mariel Hemingway, trei membri ai Camerei Lorzilor din Marea Britanie, Laura Manning Johnson, fost analist CIA, George Roche, fost secretar al Forţelor Aeriene, şi preşedintele companiei de asigurări MetLife.
Idila dezvăluită a Corinei
Hackerul "Guccifer" a revendicat, în februarie 2013, piratarea unor conturi de e-mail aparţinând unor membri ai familiei Bush, divulgând corespondenţă de natură personală. În august 2013, "Guccifer" a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondenţă prin e-mail între fostul secretar american de Stat Colin Powell şi europarlamentarul PSD Corina Creţu, datând din 2010-2011. Aceasta i-a trimis americanului fotografii cu ea în jacuzzi şi în costum de baie.
În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell "dragostea vieţii mele". Powell a declarat că a cunoscut-o pe Creţu în urmă cu aproximativ zece ani, în timp ce era secretar de Stat al fostului preşedinte George W. Bush, iar ea era purtător de cuvânt al preşedintelui României Ion Iliescu. El a subliniat că s-au întâlnit personal "o dată sau de două ori" în ultimii opt ani.