Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă în Zona 51? A părut un crater misterios lângă o bază extrem de secretă. VIDEO în articol
Ce se întâmplă în Zona 51? A părut un crater misterios lângă o bază extrem de secretă. VIDEO în articol

Ce se întâmplă în Zona 51? A părut un crater misterios lângă o bază extrem de secretă. VIDEO în articol

A apărut o gaură în formă de crater în apropierea Zonei 51 unde, se presupune, că se află una din bazele secrete care a fost deja implicată în diverse experimente extraterestre.

Se pare că această descoperire nu se compară cu nimic din câte s-a văzut vreodată. Teoriticienii spun că acest crater bizar ar putea fi o intrare într-o bază militară subterană.

Un crater ciudat a apărut pe Google Earth la începutul acestei săptămâni lângă Zona 51. La o primă analiză, craterul pare a fi  artificial cu un turn ciudat care a ieșit din gaura uriașă. Miraculoasa imagine a fost descoperită de Cousins Blake si Brett: „Am găsit ceva în Zona 51.“ 

În film, se poate vedea un obiect subțire ieșind dintr-o gaura mare circulară săpată în pământ. Dezvăluirea șocantă a provocat o frenezie a teoriilor, inclusiv faptul că turnul imens din groapă este cel al unei noi baze militare subterane extrem de secrete.  

Vorbind despre descoperirea sa, Blake Cousins ​​a spus:  "Ar putea fi un fel de gură sau un turn încastrat într-un crater lângă zona 51. Nu este un fenomen natural, este un mister".  Ufologul Kyle, care lucrează pentru un alt canal YouTube Proof UFO, a declarat că acest crater este o apariţie bruscă în peisajul pe care îl studiază de ani de zile.

El a spus: "Nu are nimic de-a face cu alte cratere din zonă – arată ca un turn sau o gură."

"Este un crater masiv – turnul pare să fie zeci de metri înălțime". "Acest crater nu are nimic de a face cu alte cratere. Nu există niciun dispozitiv de măsurare care să iasă. Ar putea exista o bază sau ceva dedesubt. A fost săpată, modelată de oameni. Zvonurile circulă că există un întreg oraș sub Zona 51. Poate fi un indiciu. "

Craterul este la numai câțiva kilometri de baza militară superioară a zonei 51, care a fost deja implicată în diverse experimente extraterestre, notează dailystar.

VIDEO: