Zodiile care scapă de greutăți. Vești surprinzătoare pentru toți nativii, înainte de 1 Martie

Zodiile care scapă de greutăți. Vești surprinzătoare pentru toți nativii, înainte de 1 Martie Sursa: Pixabay

Zodiile au noroc din plin în ultima zi din luna februarie. Astrologii vin cu vești surprinzătoare pentru următoarea perioadă.

Zodiile sparg ghinionul, chiar înainte de 1 Martie, iar alta trebuie să fie deschisă schimbărilor. Horoscopul pentru joi, 29 februarie, ultima zi a lunii februarie, vine cu sfaturi prețioase pentru toți nativii. Astfel, norocul, empatia, deschiderea față de oportunități, sunt „cuvintele-cheie” pentru zodii.

Zodiile care scapă de greutăți.  Racii și Fecioarele zâmbesc, după mult timp

femeie fericita

Sursă foto: Facebook

Berbec 

În această zi, poţi fi calm, optimist, pentru că vei vedea că există un factor-cheie care este în favoarea ta într-o discuţie sau o negociere. Totul se va dezvolta astăzi prin modalităţi foarte bune, așa că noaptea te vei odihni liniştit, notează antena 3.ro. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Taur

Critica față de tine însuți nu îți va fi de folos. Vrei să faci totul foarte bine este pozitiv, dar nu în măsura în care îți reproșezi că nu ești perfect. Eroarea este umană și trebuie să te ierți.

Gemeni

Naivitatea nu te caracterizează în mod normal, dar astăzi poți avea o anumită tendință de a o face și ar trebui să fii puțin mai atent la ceea ce auzi și la ceea ce îți spun cei din jurul tău. Fii atent, pentru că nu totul este atât de simplu sau atât de real, avertizează astrologii, potrivit sursei citate.

Rac 

Nu vei sta prea mult să te gândeşti la lucrurile care nu îţi plac din jurul tău şi este bine, pentru că îţi vei putea dedica timpul unei probleme sau unui hobby care te satisface. Vei avea multe  satisfacții personale, dar şi noroc cu carul. După mult timp, poți spune că ai scăpat de necazuri.

Leu 

Sinceritatea și abilitatea ta de a executa anumite lucruri vor valora foarte mult astăzi pentru a rezolva probleme profesionale oarecum complicate sau pe care alții nu îndrăznesc să le abordeze. Ai grijă să nu primești o factură personală, îți poate da planurile peste cap.

Fecioară 

Spiritul tău va fi mai calm și vei putea să te gândești în continuare la tot ce te înconjoară, dar cu mai multă liniște sufletească, deoarece există o problemă juridică care se rezolvă și care facilitează pasul următor. Vei zâmbi mai mult și îți va plăcea să discuţi într-un mod relaxat cu cineva.

Zodiile  care primesc noi oportunități

Munca de acasă

Sursă foto: arhivă EVZ

Balanță 

O zi intensă, dar în care, în sfârşit, poţi fi mult mai fericit din moment ce primeşti veşti bune despre un job. Poate că nu este definitiv, dar vă va oferi un răgaz bun și, mai presus de toate, vă va permite să vă îmbunătățiți foarte mult calitatea vieții. De asemenea, nu este exclusă o schimbare profundă.

Scorpion

O zi intensă, dar în care, în sfârşit, poţi fi mult mai fericit din moment ce primeşti veşti bune despre un job. Poate că nu este definitiv, dar vă va oferi un răgaz bun și, mai presus de toate, vă va permite să vă îmbunătățiți foarte mult calitatea vieții. De asemenea, nu este exclusă o schimbare profundă.

Săgetător 

Nu fi prea pretențios cu privire la o favoare sau un serviciu pe care cineva ți-l poate face, deoarece acest lucru nu ajută relațiile tale să se îmbunătățească, așa că este mai potrivit și mai util să-ți îmbunătățești abilitățile sociale. Comportă-te cât poți de frumos, recomandă astrologii, potrivit sursei citate.

Capricorn

A pune piedici partenerilor sau prietenilor și a nu-i lăsa să facă ceea ce vor sau ce s-a convenit în prealabil nu este cel mai bun lucru pe care poți să-l faci. Încercați să vă reduceți cerințele în acest sens și rămâneți calmi. Ascultă ce vor să-ți spună.

Vărsător 

În timpul liber vă veţi ţine mintea ocupată cu ceva distractiv şi deloc stresant, astfel vă veţi simţi de minune. Trebuie să vă relaxați și să vă reduceți nivelul de tensiune.

Pești 

Stima ta de sine va creşte foarte mult astăzi, pentru că cineva te va felicita pentru o treabă bine făcută. Îţi va da multă energie pozitivă. Poți face lucruri grozave dacă îți propui.