Ziua și declarația. Viorica Dăncilă continuă atacurile la Klaus Iohannis

Ziua și declarația. Viorica Dăncilă continuă atacurile la Klaus Iohannis

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, care este candidat la alegerile prezidenţiale, susţine o conferinţă de presă, vineri seară, la sediul partidului din Soşeaua Kiseleff.

„Lupta bolnavă cu PSD, singura miză a candidatului Iohannis, singurul lucru pe care-l are în vedere fiind dispariţia PSD, exterminarea acestui partid.

Dacă mâine nu va fi de acord cu USR, PMP, va vrea să dispară şi aceste partide de pe eşicherul politic?

Acesta nu este discursul pe care trebuie să-l aibă un preşedinte. Trebuie să vorbească de ceea ce a realizat, nu să împartă România în buni şi răi, în cei care trebuie să dispară şi cei care trebuie să rămână.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mă aşteptam să dea explicaţii pentru declaraţiile lui Rareş Bogdan. În 2014 când Iohannis l-a avut contracandidat pe Victor Ponta,acum s-a ales cu dosare penale. Pentru Dan Barna vedem aceleaşi lucruri pentru că Klaus Iohannis se aştepta să intre în turul doi. În ce democraţie consolidată avem de-a face cu această abordare din partea preşedintelui României?

Cred că trebuie să vină în faţa românilor şi să vorbească de activitatea sa, chiar dacă acest lucru nu va dura mai mult de 10 minute.

Acest discurs nu aduce nimic bun românilor. Românii vor lucruri concrete, nu lozinci, nu discursuri extremiste, nu lucruri care nu-i reprezintă", a spus Viorica Dăncilă.

„Vrem să trăim într-o ţară liberă.

Avem la putere nişte aroganţi. De aceea am hotărât ca miniştrii din cabinetul Dăncilă să-i cheme le dezbatere pe miniştrii din cabinetul Ludovic Orban 1 din dinastia Iohannis.

Domnule Iohannis, vrem să spuneţi românilor dacă veţi creşte pensiile şi salariile aşa cum trebuie să faceţi de la 1 ianuarie 2020.

România are nevoie de un preşedinte mediator, care să aducă consensul, să dea socoteală românilor pentru acţiunile sale. Profit încă o dată de ocazie să-i transmit că-l aştept la o dezbatere. Refuzul de a participa arată dispreţul pe care-l are pentru români.

Noi suntem deschişi la o dezbatere în care trebuie să susţină ceea ce vor să facă iar noi să spunem ceea ce am făcut.

Avem la putere nişte aroganţi. De aceea am hotărât ca miniştrii din cabinetul Dăncilă să-i cheme le dezbatere pe miniştrii din cabinetul Ludovic Orban 1 din dinastia Iohannis”, a mai spus Viorica Dăncilă