Ziua României, evenimentul organizat de CCIR la Expo Milano, unde firmele românești pot întâlni parteneri din întreaga lume. Ultimele zile pentru înscriere

Ziua României, evenimentul organizat de CCIR la Expo Milano, unde firmele românești pot întâlni parteneri din întreaga lume. Ultimele zile pentru înscriere

Săptămâna aceasta este ultima în care firmele interesate se pot înscrie pentru a participa la Ziua României, eveniment dedicat prezentării potențialului economic al României, în cadrul Expo Milano. Aceasta cea mai prestigioasă manifestare internațională dedicată mediului de afaceri, de la această oră, din Europa.

Ziua României este un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe. 

Acesta marchează celebrarea Zilei Imnului Naţional şi reuneşte înalţi oficiali guvernamentali din România şi Italia, reprezentanţi ai corpului diplomatic românesc acreditat în Italia, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României, directori de companii şi oameni de afaceri din ambele ţări.

„Anul acesta Expo Milano are ca temă „Hrănirea planetei, Energie pentru viaţă” şi în acest context aş vrea să amintesc faptul că România este un important actor european în sectorul agricol, dar şi în domeniul energiei regenerabile iar Expo Milano este o oportunitate în plus să ne facem simţită prezenţa în spaţiul UE ca parteneri puternici în aceste sectoare de activitate”, a declarat Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR). 

Ne puteți urmări și pe Google News

Iată cum arată programul preliminar al manifestării: 

10.30 – 11.00: Deschidere Oficială 11.00 – 12.00: Forum de afaceri şi investiţii 12.00 – 12.30: Vizitarea Pavilionului Naţional al României 12.30 – 13.30: Prânz de networking 13.30 – 17.30: Vizitarea altor pavilioane din cadrul Expo Milano 2015 20.30 – 22.00: Recepţie de Gală, oferită de Guvernul României la Hotel Melia Milano (5*)

Expo Milano, prestigios eveniment de business

Expo Milano este una dintre cele mai importante manifestări care are loc la nivel internațional. 

În cadrul manifestării, țările au posibilitatea să își prezinte în cadrul pavilioanelor, dar și prin intermediul evenimentelor, potențialul cultural și economic în fața investitorilor, dar și a cetățenilor din alte țări. 

Expoziția se derulează pe perioada a șase luni, până în noiembrie, și se va bucura de participarea a peste 140 de ţări, cu o estimare de 20 de milioane de vizitatori din toată lumea şi un spaţiu expoziţional care se întinde pe circa 1 milion m2.