Evenimentul ZileiActualitateZi neagră pe litoral, cu persoane decedate prin înec sau în accidente

Zi neagră pe litoral, cu persoane decedate prin înec sau în accidente

Zi neagră pe litoral, cu persoane decedate prin înec sau în accidente
Un bărbat și o femeie au murit înecați, la Constanța și Eforie, un localnic din comuna Dorobanțu a fost strivit de propria mașină, iar o tânără, de 19 ani, care a vrut să se sinucidă a fost salvată din fântâna în care s-a aruncat, fiind dusă la spital.

O femeie, de 68 de ani, care a fost dată dispărută, în această după amiază, în lacul Techirghiol, a fost recuperată în stare de inconștiență de către echipajul de pe ambarcațiunea lacului. Victima, care venise la Eforie Nord, pe plaja lacului Techirghiol, nu mai fusese văzută de peste două ore. A fost predată pompierilor paramedici de pe SMURD pentru începerea manevrelor de resuscitare. Femea nu a mai putut fi salvată, a fost declarat decesul.

În același timp, în satul Dorobanțu, polițiștii postului de poliție al comunei Nicolae Bălcescu au fost sesizati cu privire la faptul că o persoana de sex feminin s-ar fi aruncat în fântâna din curte. La fața locului, polițiștii au identificat-o pe tânăra în cauză, în vârstă de 21 de ani, care fusese scoasă din fântână de vecini, conștientă. Un elicopter SMURD a preluat-o pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța.  

Echipajele SMURD au fost chemate și în sudul județului Constanța, în satul Zorile. Un localnic, care împlinise, astăzi, 55 de ani, a murit strivit de propria mașină, plină cu baloți de paie. Tragedia a avut loc în fața curții sale în timp ce iși repara autoutilitara pe care, cel mai probabil, nu a asigurat-o corespunzător. Medicii au constatat decesul.

Echipele de pompieri cu o autospecială de la ISU Dobrogea, paramedici cu o ambulanță SMURD, salvamari, polițiști au fost alertați, în urmă cu o oră, să intervină pe plaja Trei Papuci din Constanța. Un bărbat, de aproximativ 45 de ani, cu identitate necunoscută, a fost scos la mal, în stop cardiorespirator, protocolul de resuscitarea fiind început de salvamari. Echipajul medical a continuat resuscitarea însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. (Foto SAJ Constanta)

 

 


Accesează: