Evenimentul Zilei > Actualitate > Zi neagră pe drumurile din România. A murit cu zile la doar 17 ani. Fratele lui, în stare gravă
Zi neagră pe drumurile din România. A murit cu zile la doar 17 ani. Fratele lui, în stare gravă

Zi neagră pe drumurile din România. A murit cu zile la doar 17 ani. Fratele lui, în stare gravă

Luni dimineață, un accident cumplit a luat viața unui tânăr de 17 ani, iar fratele său, în vârstă de 16 ani, a ajuns în stare gravă la spital. Cei doi s-au răsturnat cu mașina pe un drum agricol din Vaslui. Polițiștii au fost anunțați de mama celor doi tineri.

Săptămâna nu a început bine pentru o familie din județul Vaslui. Doi frați, de 17 ani și respectiv 16 ani, au plecat de acasă cu mașina, conducând pe un drum agricol dintre comunele Pădureni și Lunca Banului. În urma unui accident, mașina s-a răsturnat, iar băiatul de 17 ani a murit. Fratele cel mic și-a sunat mama și i-a spus de accident, menționând faptul că este este grav rănit, iar fratele său a decedat.

Femeia a anunțat imediat autoritățile, iar la fața locului s-au delasat o ambulanță aparținând SAJ Vaslui și un echipaj de polițiști din cadrul IPJ Vaslui. Aceștia au găsit băiatul de 16 ani în stare critică, cu traumatisme multiple, inconștient și hipotermic. Acesta a primit primele îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

”La faţa locului s-au deplasat şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui şi un echipaj de poliţişti din cadrul IPJ Vaslui. În accident este implicat un autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, pe drumul agricol care face legătura dintre localităţile Ivăneşti (comuna Pădureni) şi Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat. În autoturism se aflau doi băieţi cu vârste de 16 şi 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate şi lividitate cadaverică”, a transmis ISU Vaslui.

În declarațiile făcute de reprezentanții Poliției, aceștia au precizat faptul că au fost anunțați la numărul unic de urgență 112 cu privire la accident de o femeie. Aceasta le-a spus că este mama celor doi minori și că, la rândul ei, a fost anunțată de băiatul cel mic. Mașina în care se aflau cei doi tineri s-a răsturnat pe un câmp din proximitatea localității Ivăneşti.

”În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat”, au mai transmis polițiștii.