Evenimentul Zilei > Actualitate > Zi istorică pentru antrenorul Răzvan Lucescu. Românul poate aduce titlul, la Salonic, după 34 de ani
Zi istorică pentru antrenorul Răzvan Lucescu. Românul poate aduce titlul, la Salonic, după 34 de ani

Zi istorică pentru antrenorul Răzvan Lucescu. Românul poate aduce titlul, la Salonic, după 34 de ani

Răzvan Lucescu poate deveni campion în Grecia, astăzi, dacă echipa sa, PAOK Salonic, va obține un punct contra celor de la Levadiakos.

Salonicul se pregătește de o sărbătoare generală. Astăzi, de la ora 19.00, PAOK evoluează pe teren propriu, împotriva celor de la Levadiakos, în cadrul etapei a a 29-a (penultima) a campionatului Greciei. Echipa lui Răzvan Lucescu este lideră, cu 74 de puncte, iar pe poziția a 2-a se află Olympiakos, cu 69 de puncte. „Alb-negrii” au nevoie de un punct în confruntarea cu formația aflată pe poziția a 15-a. Pentru Levadiakos, meciul nu are miză, pentru că echipa este retrogradată deja. PAOK Salonic n-a mai câștigat titlul din 1985, dar Răzvan Lucescu a fost aproape să scrie istorie în sezonul trecut. Formația tehnicianului român a pierdut trofeul în favoarea celor de la AEK Atena, din cauza depunctării survenite în urma scandalului de la meciul direct, atunci când patronul lui PAOK a intrat pe teren cu un pistol.

Echipa din Salonic a început acest sezon cu un deficit de 2 puncte, în timp ce Panathinaikos a fost sancționată cu 11 puncte, iar AEK Atena cu 3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: