Printre victime se află inclusiv sărbătoritul, a cărui poreclă "Mota" înseamnă în argou marijuana.
Nenorocirea s-a petrecut în oraşul Torreon, iar tinerii ucişi aveam între 20 şi 30 de ani.
"Au intrat, n-au spus niciun cuvânt şi au început să tragă în tot ce mişca", a declarat un oficial care a preferat să-şi păstreze anonimatul, notează agenţia Reuters.
Poliţiştii au găsit la locul măcelului nu mai puţin de 120 de gloanţe, majoritatea de la carabine.
Violenţele între cartelurile de droguri, un obicei în oraş
Anchetatorii spun că nu au deocamdată un cerc de suspecţi sau informaţii despre eventualele motive ale atacului.
Însă la Torreon violenţele dintre grupările rivale care îşi dispută piaţa drogurilor au dus la un bilanţ sângeros, 25.000 de oameni şi-au pierdut viaţa în conflict.
În mai, atacatorii au ucis opt oameni într-un bar din oraş, iar sediile unui post de televiziune şi redacţia unui ziar au fost mitraliate, tot acum două luni.
Tragedia de azi vine la numai trei zile după ce o maşină capcană a ucis mai mulţi oameni în nordul oraşului Ciudad Juarez şi la mai bine de o lună de la asaltul dintr-un centru de reabilitare pentru persoanele dependente de droguri când au fost omorâţi 19 oameni.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/esnRRc7qRCk&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/esnRRc7qRCk&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>