Evenimentul Zilei > Actualitate > Zeci de copii, în mare pericol în România! Intervenție dificilă pentru salvarea lor
Zeci de copii, în mare pericol în România! Intervenție dificilă pentru salvarea lor

Zeci de copii, în mare pericol în România! Intervenție dificilă pentru salvarea lor

Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la Casa de Cultură din Baia Mare. Zeci de persoane, majoritatea copii, s-au autoevacuat din incinta clădirii.

Pompierii Detașamentului ISU Baia Mare au fost alertați, în jurul orei 17,45, să intervină pentru stingerea unui incendiu la Casa de Cultură din Baia Mare, potrivit presei locale din Maramureș. Cel puțin 35 de copii aflați în clădire împreună cu mai mulți adulți s-au autoevacuat la timp din calea flăcărilor.

La fața locului au ajuns și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș. Incendiul, care se manifesta cu flacără deschisă, ar fi izbucnit la mai multe panouri publicitare. Cele cinci echipe de pompieri trimise la locul incendului acționează pentru localizarea flăcărilor.

“Intre panourile publicitare de pe fațadă și perete era un cablu electric defect care alimenta un consumator din clădire, deocamdată atât vă putem spune cu privire la cauzele care au dus la producerea incendiulu”, a declarat Oana Gonczi-Alexa, purtător de cuvant ISU Maramureș.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: