Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Zăvoranu, REACȚIE ULUITOARE: „Prindeai muștele în bucătărie cu scoci și plesneai țânțarii cu papucul”
Oana Zăvoranu, REACȚIE ULUITOARE: „Prindeai muștele în bucătărie cu scoci și plesneai țânțarii cu papucul”

Oana Zăvoranu, REACȚIE ULUITOARE: „Prindeai muștele în bucătărie cu scoci și plesneai țânțarii cu papucul”

Oana Zăvoranu a avut o reacție devastatoare la adresa așa-ziselor dive din showbiz-ul românesc. Atacul extrem de dur nu a fost îndreptat către o anume vedetă, ci vedeta a făcut referire în general la acelea care „au dormit cu greierii în geam”.

Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit pe Facebook, unde a postat un mesaj extrem de dur. Cuvintele par a fi adresate divelor din București care vin „de la țară”:

„Treziți-vă divelor! Ai dormit cu greierii în geam și soba la cap la județ, în copilărie, și acum vrei numai la 5 stele la munte. Prindeai muștele în bucătărie cu scoci în tavan și plesneai țânțarii cu papucul de mers la puț și acum faci nazuri vara la terasă că te bâzâie o gâză și vrei acasă repede. Aloo, ulița!!”, a fost mesajul Oanei.

Unii fani au reacționat la postarea Oanei, apreciind cuvintele sale: "Oana! Foarte interesant ce ai scris. Apreciez!", a scris un prieten virtual.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.