Evenimentul Zilei > Monden > Zăvoranu a trecut la fapte! În ce ipostaze incendiare au fost surprinși Querida și Ashra
Zăvoranu a trecut la fapte! În ce ipostaze incendiare au fost surprinși Querida și Ashra

Zăvoranu a trecut la fapte! În ce ipostaze incendiare au fost surprinși Querida și Ashra

Se pare că mariajul Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf a trecut printr-un moment de cumpănă la finele anului 2019. Totul ar fi pornit de la niște atingeri pe care bărbatul le-ar fi oferit altei femei. Acum, Oana a mers cu soțul ei la locul faptei, pentru a-și înfrunta rivala.

La sfârșitul anului 2019, căsnicia dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf părea că scârțâie. Cei doi nu se mai afișau împreună și nu interacționau nici pe rețelele de socializare. Asta a dus la ideea potrivit căreia cei doi s-au despărțit.

În toamna anului ce a trecut, Alex Ashraf a fost surprins într-o benzinărie situată în zona de nord a Bucureștiului, alături o colegă de sală, iar Alex a recurs la unele atingeri care ar fi dus pe oricine cu gândul la un moment de tandrețe. Bruneta cu care se afla la benzinărie și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar soțul Oanei Zăvoranu a mângâiat-o de câteva ori pe picior.

Zăvo a reacționat imediat, infirmând zvonurile

„Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Păi unde trăim, în pădure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?”, a fost replica Oanei.

„Suntem puternici împreună, ne iubim, suntem frumoși și sănătoși, iar asta e tot ce contează… ce e mai bun abia acum începe pentru noi doi. Așteptăm anul nou cu tot ce are el mai frumos să ne ofere. Vă dorim fericire, dragoste, sănătate și să se împlinească tot ce vă puneți în minte. A… și liniște sufletească, știu că sună puțin stereotip, dar contează mai mult decât vă imaginați! Love, Oana & Alex”, este mesajul postat de Oana și Alex pe pagina de socializare, înainte de intrarea în 2020.

Recent, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost filmați la o sală de fitness din Capitală. Ceea ce a atras atenția în mod special este faptul că era același loc unde bărbatul mergea, în toamna lui 2019, alături de tânăra pe care o mângâiase pe picior. Se zvonește că Oana s-a dus cu soțul la „locul faptei” ca să-și înfrunte rivala, potrivit Cancan.