La o zi după marea ninsoare care a paralizat Capitala, situaţia nu arată prea bine pentru şoferi. Vechea povestea este “difuzată în reluare” de autorităţile locale.

După ce au intervenit greoi în curăţarea principalelor artere din Bucureşti, drumarii au uitat să cureţe zăpada de pe marginile şoselelor. Astfel, benzile de circulaţie s-au micşorat.

Efectul? Trafic şi mai aglomerat decât era de obicei, mulţi nervi, multe înjurături din partea şoferilor care au ieşit în oraş la primele ore ale dimineţii.

Probabil că soluţia salvatoare o are natura, la primăvara. Până atunci, la cum se mişcă sau  la cum nu se mişcă drumarii din Capitală, situaţia rămâne la fel.

Conform meteorologilor, săptămâna viitoare, vremea se va înrăutăţi iarăşi, astfel că nu se anunţă vremuri bune pentru şoferi.

Unul dintre şoferii care a avut de suferit din cauza nepăsării autorităţilor a filmat cum se circulă după marea ninsoare pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi a trimis filmuleţul pe adresa [email protected].

CITITORII AU LA DISPOZIŢIE ADRESA [email protected] PENTRU IMAGINI ŞI RELATĂRI DESPRE MODUL ÎN CARE SE CIRCULĂ ÎN BUCUREŞTI ŞI ÎN ŢARĂ, LA O ZI DUPĂ MAREA NINSOARE.