Evenimentul Zilei > Monden > „Zâna Surprizelor”, îndrăgostită de o capitală europeană
„Zâna Surprizelor”, îndrăgostită de o capitală europeană

„Zâna Surprizelor”, îndrăgostită de o capitală europeană

Andreea Marin este îndrăgostită de o capitală europeană .Este vorba despre Paris, oraș pe care l-a vizitat de multe ori și despre care are doar cuvinte de laudă. Vedeta spune că ar putea sta aici ore în șir la o masă, fără să se plictisească, admirând minunata capitală.

Recent, Andreea a mers la Paris, unde a participat la evenimentul de lansare al unui parfum.

Cu această ocazie, ea l-a întâlnit pe celebrul parfumier Kenzo Takada și a fost invitată să servească cina în vila acestuia.

„E fascinant să întâlneşti un om care a plecat cu resurse minime din Japonia natală, dar care a creat apoi un imperiu în lumea modei, cucerind Parisul şi apoi lumea întreagă”, a declarat Andreea Marin.

În cele trei zile petrecute la Paris, Andreea Marin a cutreierat străduțele orașului. O plimbare în parc, un picnic, un croissant și o cafea la una dintre cafenelele cochete ale Parisului, toate sunt motive de bucurie intensă pentru Andreea Marin, potrivit cancan.ro.

„La Paris îmi place să mă aşez pe o bancă şi să privesc, pur şi simplu, în jur. Pot să stau aşa ore întregi fără să mă plictisesc”, a dezvăluit fosta „Zână a Surprizelor” .

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: