Evenimentul Zilei > Monden > Zâna a recunoscut: se uită la telenovele
Zâna a recunoscut: se uită la telenovele

Zâna a recunoscut: se uită la telenovele

Chiar dacă o arată sau nu, până şi vedetele autohtone au trecut prin momente mai mult sau mai puţin desprinse din telenovele. Astfel, celebrităţile au vorbit în cunoştinţă de cauză despre „Dragoste şi ură”, producţia ce va fi difuzată în premieră europeană de Prima TV.

Întrebată dacă se uită la telenovele, Andreea Marin a recunoscut: „Sigur că da! De ce nu?”. Cât despre ce crede despre cele mai puternice sentimente simțite de oameni, vedeta a mărturisit că „dragostea este motorul vieții, ura nu o cunosc”.

După experienţa trăită, Claudia Pavel crede că este o graniţă fină între dragoste şi ură. „Se zice că de la dragoste la ură nu e decât un pas. Cred că ura este tot o dragoste rănită, care trece”, a spus Claudia.

Logodnica lui Marcel Toader, Maria Constantin, trăieşte chiar în această perioadă o poveste de dragoste desprinsă parcă din telenovele. „Dragostea este un sentiment foarte frumos. Ura am simţit-o şi eu la un moment dat şi este foarte urâtă. Putem să spunem că viaţa noastră este într-adevăr o telenovelă”, a declarat Maria.