Răduleasca tace și face! Româncele care au suspinat după McDreamy din Anatomia lui Grey îl pot vedea acum pe actor în pozele Mihaelei de pe rețelele sociale.

Se pare că iubitul ei, Felix Baumgartner, e prieten la cataramă cu Patrick Dempsey, cel care a fost declarat, în urmă cu câțiva ani, cel mai râvnit bărbat din lume. Felix l-a luat pe actor de acasă cu elicopterul, pentru a-l duce să cineze alături de iubita sa.

„Întrebare rapidă: dacă voi, fetelor, i-ați avea invitați la cină pe Patrick Dempsey și pe Felix Baumgartner, ce le-ați găti? Pentru că, știți și voi, trebuie să fii pregătită pentru o asemenea situație de urgență! :)))) Cu australicul meu e simplu, supă greisknockerl, dar oare ce pofte are Patrick? :)) #lifeistough 🙂 #limitededition #realmen #helicopterride @redbull @theflyingbulls @hahnenkammrennen #coolalert #felixbaumgartner #patrickdempsey #greysanatomy ”, a scris Mihaela Rădulescu la poza care le-a uimit pe românce.

Cine este Patrick Dempsey?

Patrick Galen Dempsey este un actor american, cunoscut pentru rolul său ca neurochirurg din drama medicală Anatomia lui Grey. Înainte de Anatomia lui Grey a avut mai multe apariții în televiziune și a fost nominalizat pentru un Premiu Emmy.  El l-a jucat pe Dr. Derek ‘McDreamy’ Shepherd în 252 de episoade în Anatomia lui Grey, din 2005 până în 2015.