Începând cu 29 octombrie aeroportul nu mai permite operarea de zboruri în intervalul orar 22:00 – 06:00.  
„Din cauza acestei restricţii impuse pe Aeroportul Băneasa am fost forţaţi să reprogramăm 75% şi să anulăm 10% din zborurile aferente orarului de iarnă. Conform estimărilor noastre aeroportul va pierde în sezonul de iarnă 40.000 de pasageri Wizz Air”, a declarat Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air. Acesta a precizat că Wizz Air trebuie să reconsidere strategia de dezvoltare din România având în vedere restricţiile de pe Aeroportul Băneasa şi planurile de anul viitor de restrângere a operaţiunilor.
Ca urmare a noilor restricţii impuse de aeroportul internaţional Aurel Vlaicu (Băneasa), numărul zborurilor Wizz Air pe rutele spre Londra Luton şi Madrid a fost redus iar cursele Bucureşti – Larnaca şi Bucureşti – Alicante au fost scoase.
„Toţi pasagerii Wizz Air vor fi informaţi de noile schimbări prin e-mail sau la telefon, conform datelor de contact menţionate în rezervare. Pasagerii afectaţi vor avea posibilitatea reprogramării zborului, vor putea folosi creditul echivalent pentru achiziţionarea altor bilete sau servicii Wizz Air sau vor putea solicita restituirea contravalorii biletului”, se arată într-un comunicat al companiei low-cost.
Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România şi din Europa Centrală şi de Est. În ultimele 12 luni a transportat 10,7 milioane de pasageri. Flota companiei este compusă din 36 aeronave Airbus A320, ce operează de la 15 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia şi Lituania.