Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița, umilită! A plecat cu coada între picioare la Vaslui: „Ne minte că a fost violată”
Vulpița, umilită! A plecat cu coada între picioare la Vaslui: „Ne minte că a fost violată”

Vulpița, umilită! A plecat cu coada între picioare la Vaslui: „Ne minte că a fost violată”

Se pare că Vulpița a rupt orice legătură cu Antena 1. Vedeta s-a întors în Blăgești, satul ei natal și nu vrea să mai audă de Capitală.

Vulpița nu a mai apărut în cadrul emisiunii de miercuri seară, iar prezentatoarea Mirela Vaida a anunțat că ea s-a întors la Blăgești, în satul său natal.

Mirela Vaida, moderatorul emisiunii „Acces Direct”, a mai precizat faptul că Veronica Stegaru a ales să plece definitiv la Vaslui și să renunțe la job-ul pe care îl are în Capitală, la magazinul Soniei Trifan.

„Se poate și fără Vulpița. Îi sună pe toți din redacție de aseară. Pe toți ne minte că a fost violată, bătută. Face ea ce face și are această putere de manipulare. Ea când plânge, plânge pe bune. Asta este ea, nu știe ce vrea!”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii de miercuri.


Mirela Vaida i-a mai transmis un mesaj Vulpiței chiar în timp ce aceasta se îndrepta spre Vaslui.

„Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a declarat prezentatoarea.

Vulpița a publicat deja pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica ei, dar al cărei chip a fost acoperit chiar de vedetă.

„Fetița mea frumoasă. ❤️ Sunt foarte fericită. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă. #accesdirect”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii de mai jos, care a strâns sute de comentarii, scrie Cancan.

Vulpița a devenit un fenomen în România la scurt timp de la prima sa apariție din televiziune, prin care a reușit să-i sensibilizeze pe telespectatori și să le câștige simpatia.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: