Femeia al cărei nume real este Veronica Stegaru are o şansă importantă: să câştige mai mulţi bani. Oferta inedită a venit recent din partea lui Leo de la Strehaia.

Dacă Vulpiţa din Blăgești va onora propunerea, ar putea fi una dintre cele mai mari lovituri din showbiz-ul românesc! Totodată, Antena 1 ar rămâne fără o sursă importantă de rating.

Conform wowbiz.ro, Leo de la Strehaia vrea să-i ia sub aripa lui pe Vulpiţa, Viorel și fetița acestora. Proiectul se referă la conţinut pe YouTube şi ar urma să fie oficializat printr-un contract.

„O vreau pe Vulpița la mine, pe contul meu de YouTube, să facem show împreună. Oricum, Anca îl place pe Viorel, așa că îl iau și pe el, și pe Vulpița. Anca să-l păstreze pe Viorel, eu o iau pe ea.

Este o femeie care pare simpatică, nu știu cum m-aș înțelege cu ea, dar propunerea mea este chiar serioasă. Deja am avut niște discuții, mai discrete, ne-am tatonat la modul serios, și i-am zis că nu mai contează banii.

Știu că ia bani puțini și că tot ceea ce face, face pentru bani. Așa că o să îi dau eu bani mulți, o duc aici, la mine, la Strehaia, îi aduc și copilul, îi cazez, le dau mâncare, bani, dar, normal, facem contract pentru show-ul tv pe care vreau eu să îl fac.

Și, cine știe, poate așa scapă și de Viorel, că îl vrea Anca mea, și eu mă aleg și cu o nouă vedetă și cu o relație”, a spus Leo pentru sursa citată.