Evenimentul Zilei > Actualitate > Semnul Apocalipsei? VULPILE ZBURĂTOARE au căzut din cer. Imaginile din Australia sunt la BREAKING NEWS
Semnul Apocalipsei? VULPILE ZBURĂTOARE au căzut din cer. Imaginile din Australia sunt la BREAKING NEWS

Semnul Apocalipsei? VULPILE ZBURĂTOARE au căzut din cer. Imaginile din Australia sunt la BREAKING NEWS

Câteva mii de lilieci de fructe, cunoscuți și drept „vulpi zburătoare”, au murit într-un stat din Australia. Evenimentul i-a cutremurat pe activiștii pentru protecția animalelor. Ei trebuie să se lupte pentru a salva viața acestor animale și nu numai,care au fost teribil afectate de valul de căldură care a lovit coasta estică a Australiei.

O organizație locală pentru drepturile animalelor din statul New South Wales din Australia a distribuit pe pagina proprie de Facebook mai multe poze care au frânt inima  spectatorilor. Activiștii au arătat mii de lilieci de fructe lăsați fără suflare de valul imens de căldură. Unele dintre animale au fost găsite fără viață în copaci, iar cele mai multe au căzut în timpul zborului și nu au mai putut fi salvate, potrivit The Sun.

 

Deși asociația din Australia s-a mobilizat rapid și au reușit să salveze mai mulți pui, bilanțul victimelor căldurii se ridică la câteva mii.

Pe coasta estică a țării, temperaturile au depășit 40 de grade Celsius. Din cauza căldurii extreme vegetația ia foc, distrugând habitatul multor specii de animale. Alte viețuitoare, mai sensibile, nu pot rezista valului de căldură și sunt pur și simplu omorâte.