Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea. De la aproape vară la DIN NOU IARNĂ. Fiorul arctic revine în forţă. NEWS ALERT
Vremea. De la aproape vară la DIN NOU IARNĂ. Fiorul arctic revine în forţă. NEWS ALERT

Vremea. De la aproape vară la DIN NOU IARNĂ. Fiorul arctic revine în forţă. NEWS ALERT

Vremea se va înrăutăți pe perioada acestui final de săptămână conform codurile galbene emise de experții ANM. Vom avea temperaturi de 4 - 5 grade.

Temperaturile vor coborî din nou până la limita înghețului, se întorc și ninsorile. Meteorologii au emis deja atenționări de cod galben care intră în vigoare chiar astăzi. E foarte posibil ca prognoza să se înrăutățească. 

"Sâmbătă, în jurul prâzului, așteptăm cam 17-18 grade, dar de mâine și în Capitală vremea se va schimba radical. Nu vor fi mai mult de 4-5 grade la orele prânzului, iar temporar se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, ce vor favoriza depunerile de polei", conform specialiștilor ANM

"Din această după-amiază, de la orele 14, și până mâine dimineață la orele 8 va fi în vigoare o atenționare meteorologică de cod galben ce vizează ploile însemnate cantitativ. Zonele afectate de această atenționare vor fi Banatul, Crișana, Maramureș, zona Carpaților Occidentali, dar și sud-vestul Transilvaniei".