Vremea, sâmbătă, în țară

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în regiunile estice, centrale, nordice, precum și la deal și munte. Vor fi înnorări și perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 13 și 20 de grade.

Vremea, sâmbătă, București

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate după orele amiezii, când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii și grindină. Ploile vor avea caracter torențial, iar cantitățile de apă pot deveni însemnate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Vremea, duminică, în țară

Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări temporar accentuate și perioade cu averse ce vor avea mai ales caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar trecător vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale pentru această dată, se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 13 și 19 grade.

Vremea, duminică, București

Vremea va fi instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii și grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor putea deveni însemnate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Vremea, la începutul săptămânii, în țară

Vremea se va menține instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.î

Vremea, la începutul săptămânii, București

Vremea se va menține instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade