ANM informează că mâine, în nordul țării va fi extrem de frig, iar în termometre, temperatura nu va depăși 11 grade Celsius. În schimb, în sudul țării, maximele vor ajunge chiar și la 24 de grade.

Începând de luni, în toată țara se încălzește, iar vântul nu-și va mai face simțită prezența decât pe alocuri. Marți vor fi maxime de până la 26 de grade, după cum informează specialiștii.

În Capitală, noaptea aceasta va fi una destul de răcoroasă și vor fi maxim 10 grade Celsius, informează ANM. În schimb, începând de mâine, primăvara debutează în forță, iar maximele pot ajunge până la 26 de grade Celsius.

Duminică se răceşte în jumătatea nordică, unde se ating cu greu valori de 18…19 grade, dar prin sud va fi în continuare cald. Ceva nori de ploaie apar la munte şi în nord-est, vântul va sufla cu putere în ţinuturile estice, iar nivelul presiunii atmosferică creşte, însă rămâne sub normal.

Luni se mai încălzeşte, avem vreme agreabilă, cu înnorări trecătoare în Dobrogea şi prin zonă de munte. În noaptea următoare reapare bruma în depresiuni.

Marţi se face şi mai cald, dimineaţă va fi una chiar plăcută, dar după prânz cresc şansele de ploaie în vest, centru şi la munte. Vântul va avea intensificări în sud-estul ţării, iar temperaturile maxime ating şi 25 de grade.