Vremea în România este deosebit de frumoasă, cu temperaturi ce pot depăși 30 de grade Celsius. Așadar, următorul interval de timp va fi caracterizat de o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, dar spre finalul săptămânii țara noastră va fi traversată de un front rece foarte compact, ce va aduce prima răcire serioasă din ultimele 3 luni.

 

Potrivit vremea ido, vremea în București se anunță deosebit de frumoasă, cu maxime ce ating 26°C. Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil, iar minima nopții va scădea la 12°C. Temperaturile sunt în creștere, însă din 25 septembrie, acestea vor scădea simțitor.

 

Vremea la munte este în continuare deosebit de frumoasă. Cerul se menține în mare parte senin, iar vântul se menține variabil. Temperaturile maxime și minime se încadrează între 24°C și 9°C, iar șansele de precipitații sunt scăzute. Vremea se va schimba radical din 23 septembrie. 

 

Vremea la mare se aduce o vreme în general frumoasă, deși cerul se va menține parțial înnorat. Temperaturile maxime se vor  îvariează ntre 23°C și 16°C, iar vântul va sufla moderat cu o viteză între 15 şi 25 km/h. Ploile și temperaturile scăzute își vor face simțită prezența începând de duminică, 23 septembrie 2018.

 

Te-ar putea interesa și: