Evenimentul Zilei > Vremea > VREMEA a luat-o RAZNA. Schimbare RADICALĂ de TEMPERATURĂ. Nu durează mult și vine iar GERUL
VREMEA a luat-o RAZNA. Schimbare RADICALĂ de TEMPERATURĂ. Nu durează mult și vine iar GERUL

VREMEA a luat-o RAZNA. Schimbare RADICALĂ de TEMPERATURĂ. Nu durează mult și vine iar GERUL

Vremea a luat-o razna. Temperaturile vor urca în timpul weekendului, dar vor scădea la fel de repede la începutul săptămânii viitoare.

Vremea în weekend 24-25 noiembrie se mai ameliorează, temperaturile fiind în creștere și apropiate de nivelul climatologic al lunii.

Sâmbătă. Deşi valorile termice vor fi în creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţãrii, vremea se va menţine rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în nord-est. Cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi pe parcursul nopţii în jumãtatea nordicã a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii predominant sub formã de ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -10 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã, scrie Antena1.

Duminică. În majoritatea zonelor, valorile termice vor fi în creştere şi se vor apropia de mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare în a doua parte a intervalului.

Meteorologii au emis prognoza meteo pe regiuni, din care reiese o ușoară încălzire a vremii în intervalul 24-27 noiembrie, urmând ca apoi, vremea să se răcească din nou.