Miercuri, potrivit vremea.ro, va ninge pe arii extinse în jumătatea vestică a țării, dar nu se vor înregistra cantități importante de apă. După orele prânzului precipitații mixte își vor face apariția și în sud și est, cu precizarea că în sud-estul extrem se vor semnala mai ales ploi.

Izolat în Muntenia și Oltenia se vor depune până la 4-6 centimetri de zăpadă. Vântul va sufla moderat spre tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între -3 și 2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 0-5 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -2…3 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în extremitatea sudică a regiunii.

Vremea în Capitală se va încălzi ușor pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad. Noapte vor fi precipitaţii în general slabe, predominant sub formă de ninsoare. 

Te-ar putea interesa și: