La București, vremea de weekend pentru ziua de duminică aduce temperaturi scăzute și ninsori pe timpul nopții. Valorile maxime și minime de 6°C și  -0°C. La munte, duminică va fi ger. Temperaturile maxime de  4°C și -5°C. Pe vârfuri montane ninsori și minime de – 6 grade Celsius.

Dimineața zilei de duminică va fi iarăși rece în depresiunile din estul Transilvaniei, pe fondul cerului mai mult senin din prima parte a zilei. Astfel, temperaturile minime se vor apropia de -15 grade în aceste zone. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în nordul extrem al Moldovei și pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 5 și 10 grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul extrem al Moldovei, iar cele mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral, scrie Antena1.

La București, vremea va fi mohorâtă, cu cer acoperit de nori. Temperaturile maxime nu vor depăși 5°C la amiază, iar cele minime vor coborî până la 0°C. Va ninge doar pe parcursul nopții, iar cantitățile de apă care se vor strânge sunt semnificative:  5 L/m². Vântul suflă cu putere – 22 km/h dinspre NE. De luni, zăpada se așterne peste Capitală în cantități însemnate, deoarece va nige și ziua, și noaptea.