Evenimentul Zilei > Social > VREMEA. A fost emisă PROGNOZĂ METEO NEAȘTEPTATĂ. Experții sunt BULVERSAȚI
VREMEA. A fost emisă PROGNOZĂ METEO NEAȘTEPTATĂ. Experții sunt BULVERSAȚI

VREMEA. A fost emisă PROGNOZĂ METEO NEAȘTEPTATĂ. Experții sunt BULVERSAȚI

Vremea la începutul lunii noiembrie continuă să fie foarte caldă, cu toate că unele zone temperaturile vor scădea uşor, însă chiar şi acolo rămân peste medie. Prognoza meteo anunţă valori maxime de 26 de grade. În Bucureşti vor fi 20 de grade.

În estul şi în sud-estul ţării, unde – mai ales în prima parte a zilei şi noaptea – va fi nebulozitate joasă şi local ceaţă. Valorile termice vor marca o scădere, continuând totuşi să se situeze peste cele normale în această perioadă din an. În țării, vremea se va menţine deosebit de caldă; cerul va fi variabil ziua şi va avea înnorări temporare noaptea când izolat va ploua slab, iar ceaţa se va semnala pe spaţii mici, în special în zonele depresionare.

 

Prognoza meteo estimează că vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste, dar trecător şi la cote mai reduse şi în regiunile vestice şi sud-vestice. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii notabile, situându-se la valori mai mari decât cea normală.

 

Pentru Capitală, ANM anunță, față de zilele precedente, vremea va marca o scădere uşoara a temperaturii, continuând totuşi să se situeze peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil în orele amiezii, dar în restul timpului vor fi nori joşi şi posibil ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade. Presiunea atmosferică va fi staţionară, la o valoare mai mare decât cea normală.