Noul Golf? Mai vechi ca niciodată! Surpriză germană, test britanic

Noul Golf? Mai vechi ca niciodată! Surpriză germană, test britanic

A şaptea generaţie a celui mai bine vândut autoturism din Europa vine cu un upgrade previzibil - ceea ce s-ar traduce printr-o evoluţie pozitivă - şi, paradoxal, o reverenţă plină de emfază către trecut.

Noul Golf seamănă cu vechiul Golf (deşi este o maşină complet nouă - n. n.) - iată un enunţ pe care ne-am obişnuit să-l auzim de fiecare dată când Volkswagen relansează cel mai bine vândut model din Europa.

De data aceasta însă, Golful reuşeşte să se întreacă pe sine, dacă se poate spune aşa: a şaptea generaţie face trimitere nu doar la precedenta ediţie, ci şi la câteva mai vechi! Dincolo de evoluţia previzibilă şi deloc suprinzătoare la nivel estetic, noul Volkswagen Golf vine cu o serie întreagă de îmbunătăţiri, după cum au constat, jurnaliştii revistei britanice "Autocar", care au avut prilejul să-l testeze chiar în perioada în care compactul german era expus la Salonul auto de la Paris.

De la noile echipamente intrate în ofertă şi până la uşorul câştig în ceea ce priveşte sportivitatea (pus pe seama "dietei" la care a fost supusă maşina, dar şi noii setări, mai percutante, a direcţiei), noul VW Golf a făcut o primă impresie mulţumitoare, după cum se poate constata în materialul video de mai jos. Volkswagen va lansa a şaptea generaţie Golf în România până la sfârşitul acestui an. Peste puţină vreme, "Evenimentull zilei" va testa noul model şi vă va oferi o imagine completă - cu plusuri şi minusuri - a etalonului clasei compacte.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/U8B2lx0-cBw" frameborder="0" height="315" width="633"></iframe>